MCD Stavenisse - Het beste vers, vriendelijke service & veel voordeel!


 : de ballonnen hangen fleurig te wachten in de nieuwe winkel : alle kleuters krijgen hun ballon  : vrolijke kleurtjes op het parkeerterrein : het eerste lint wordt  doorgeknipt : het tweede......
 : en het derde.... : daar gaan ze..... : hoog in de lucht maar sommige in de boom  : als eersten Mogen de kleuters de nieuwe winkel in ..... : daarna de andere klanten !

MCD  Stavenisse vernieuwd !!

Op 1 maart 2014 werd er een aanvang genomen met een grote verbouwing van onze huidige winkel.
Het winkeloppervlak werd drastisch vergroot maar ook werd er een parkeerterrein aan de achterzijde van de winkel gemaakt . Onze tweede ingang aan de Wilhelminastraat vergroot nu het winkelgemak.  Makkelijk bereikbaar en prima toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
In een tijdsbestek van nog geen drie maanden is er heel veel werk verzet, zowel door de aannemers als het eigen personeel.

De opening werd verricht door Sander de Koster die de linten doorknipte in de kleuren van de MCD onder het toeziend oog van de kleuters van de Rehobothschool en de Schalm.
Deze kinderen kregen allemaal een ballon die na het doorknippen van de linten  vrolijk de lucht in wapperden.

Hierboven alvast een paar leuke foto's van de opening .

         verder wordt de website stukje bij beetje voorzien van nieuwe foto's                                           De nieuwe ingang aan de Wilhelminastraat


In 2018 werd er door de firma BOON in alle MCD supermarkten een onderzoek gehouden waarbij ook mystery - shoppers werden ingezet . Alles werd beoordeeld op klantvriendelijkheid, hygiëne, winkelopstelling en assortiment.
Tot onze grote verrassing werden we uitgeroepen tot de beste MCD van Nederland.

Ook werd onze winkel uitgebreid met een koffietafel Kom gezellig een bakje koffie drinken met een heerlijk stuk appeltaart met slagroom voor €2,-en een speelplein achter de winkel wat feestelijk geopend werd door de burgemeester van de gemeente Tholen, mevr. v.d. Velde


Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint